Voor wie?

Ontdek alleen of samen met vrienden de natuur

Heb je interesse om in je eentje of samen met vrienden te ervaren hoe plezierig en bevredigend het kan zijn om samen in de natuur te zijn?

Zou je graag je eigen kamp willen opzetten, vuur willen maken zonder moderne hulpmiddelen, zelfs wanneer alles vochtig is, vertrouwd willen raken met het gebruik van messen, bijlen en zagen? Vraag je je af of je heerlijk kunt koken boven een kampvuur, gewoon gezellig samen kunt zijn en diepgaande gesprekken kunt voeren bij de warmte en het dansende licht van het vuur?

Dan is deelnemen aan een ‘Skills for the Wild’-activiteit absoluut iets voor jou! Aarzel niet om te informeren naar de verschillende mogelijkheden die we aanbieden.

Teambuilding & incentives

Versterk je bedrijf met bushcraft avonturen

Wens je graag een leuke tijd met collega’s, te midden van de natuur, met of zonder lekker eten en drinken?

Ontdek het cruciale belang van organische samenwerking uit primitieve culturen, waar harmonieus samenleven binnen hechte stamverbanden centraal staat. Dankzij deze duizenden jaren ervaring valt er voor jou en je team heel wat te ontdekken!

Samen bushcraften onthult groepsdynamiek en persoonlijkheden. Je leert je collega’s op nieuwe wijzen kennen, verdiept relaties en laat vooroordelen los. Ervaar hoe een ‘moeilijk’ team kan transformeren in een creatieve, empathische groep zonder de gebruikelijke prestatiedruk.

Natuur en gezamenlijke prestaties hebben een heilzaam effect. Samenkomen rond een kampvuur en genieten van een maaltijd versterken teambanden. Vuur maken en verhalen vertellen maakten ons immers tot wie we nu zijn. 

Voor gezinnen met kinderen

Avontuurlijk gezin? Of net niet?

Benieuwd hoe mensen vroeger in harmonie leefden met zowel elkaar als de natuur? Wil je ontdekken hoe je snel kunt leren om vuur of onderdak te maken?

 Beleef onvergetelijke momenten met je gezin in de natuur, terwijl jullie vaardigheden leren, van kampvuur maken tot schuilplaatsen bouwen. Deze educatieve en leuke avonturen versterken niet alleen de band tussen ouders en kinderen, maar laten je ook de eenvoudige vreugde van de natuur (her)ontdekken.

We zorgen ervoor dat zowel ouders als kinderen zich op hun gemak voelen en dat je als gezin leert samenwerken, weg van schermen en andere afleidingen. Of je nu een doorwinterde natuurliefhebber bent of nieuw in de outdoor wereld, onze verblijven inspireren en zorgen voor verbinding met de natuur en elkaar. Dus pak je rugzak en neem contact op!